Ovien ja ikkunoiden asennukset ammattitaidolla 
Alavudelta

Kysy lisää asennuksista

Alavus Ikkunat Oy hoitaa paitsi ovien ja ikkunoiden myynnin, myös niiden ammattitaitoisesti tehdyn asennuksen. Tarjoamme ovien ja ikkunoiden asennuksia Alavudelta lähes koko Suomen alueelle.

Luotettava asennus- ja mittauspalvelumme hoitaa ikkunoiden- ja ovien vaihdon alusta loppuun. Tilaa kartoituskäynti ottamalla yhteyttä meihin!

Säästä aikaa tilaamalla kätevä asennuspalvelu

Voit tilata asennuspalvelun oven tai ikkunan ostohetkellä. Hoidamme kaikki ikkunasi ja ovesi kerralla kuntoon! Lisäksi voit hakea rahoitusta ostoksesi kokonaishintaan asennuskustannuksineen kätevästi ja kaikessa rauhassa kotisivuiltamme.

Asennus- ja mittauspalvelumme on käytössä lähes koko Suomen alueella. Pyrimme laajentamaan asennusaluettamme myös Suomen pohjoisosiin. Jos et ole varma, hoidammeko asennuksia asuinalueellasi, ota meihin yhteyttä!

Asennusryhmässämme työskentelee paikallisia alan kokeneita ammattilaisia. Olemme saaneet asiakkailtamme runsaasti positiivista palautetta asennuspalveluistamme.

Lue rahoituspalveluista

Ikkunat ja ovet asennuksineen toiveidesi mukaan

Alavus Ikkunat Oy:n kautta saat ovet ja ikkunat toivomiesi mittojen mukaan. Tilausvahvistus tehdään tarkistusmittauksen jälkeen, sillä näin voimme varmistaa, että tuotteiden mitoitus on oikea ja asennus onnistuu sujuvasti.

Tilaamalla asennuksen meidän kauttamme voit olla varma siitä, että ovet ja ikkunat ovat taatusti oikean kokoiset ja oikein asennetut. Tarkistamme tuotteet asennusvaiheessa, ja myös asennustyöstä tehdään lopputarkastusraportti.

Asennuksen tilaaminen onnistuu helposti ikkuna- tai oviostoksen yhteydessä, voit halutessasi kysyä meiltä sähköpostitse tai puhelimitse lisätietoja asennuksista. Palvelemme Alavudelta käsin myös muualla Suomessa.

Ota meihin yhteyttä, ratkaistaan ongelmakohdat yhdessä!

Puhelin-ikoni

Olemme ovien ja ikkunoiden asennusten asiantuntijoita. Tilaa asennustyöt kauttamme!

Ota yhteyttä