Kotimaiset laatuikkunat ja -ovet kestävät aikaa, käyttöä ja sääoloja.

Ikkunat

ikkunat

Pyydä tarjous ikkunoista, joita ei ole verkkokaupassa. 

Ikkunat sovitettuna mittoihisi

Ikkunoiden verkkokaupasta voit tilata ikkunat kaikkialle Suomeen. Suomen Mittaikkuna Oy tarjoaa myös Vaasa-Kuopio -akselin eteläpuolella asuville asennus- ja mittauspalvelua. Valikoimamme koostuu markkinoiden parhaimmista energiaikkunamalleista, joihin voit olla tyytyväinen vuosikausia!

  • Verkkokaupasta tilaus on helppoa ja toimitus nopeaa.
  • Voit valita toimituksen myös haluamallesi viikolle.
  • Lisävarusteiden valikoima on laaja. Ikkunat toimitetaan ilmoittamillasi mitoilla.
  • Ilman välikäsiä voimme tarjota edulliset hinnat.

Ikkunoiden tilaus verkkokaupasta

Ikkunoiden hinnat verkkokaupassa ovat alustavia arvioita 89x89 cm kokoiselle ikkunalle ilman lisävarusteita. Todellisen hinnan saat syöttämällä mitat ja valitsemalla lisävarusteet. Tutustu ikkunaverkkokauppaan.

MSEA-tyypin ikkuna

Kaksipuitteinen, sisäänavautuva puualumiini-ikkuna Alavus ENERGY edustaa MSEA-tyypin ikkunaa. Ikkuna on A-energialuokan ikkuna, rakennusmääräysten mukaisesti uudis- ja korjausrakentamiseen tarkoitettu malli.

Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy

Riippuen ikkunan koosta ja käyttötarkoituksesta, ikkuna on joko sivu-, ala- tai yläsaranoitu. Sisäpuitteessa on kaksinkertainen (2K) eristyslasielementti ja ulkopuitteessa yksinkertainen lasi. Alumiini ikkunan ulkopuolella ja hyvä kolmoistiivistys suojaavat säältä ja pitävät lämpöenergian kovillakin pakkasilla rakennuksen sisäpuolella.

Valitse ikkunan malli, mitat ja lisävarusteet verkkokaupassa!

MEK/A -tyypin ikkuna

ALAVUS ENERGY on MEK/A-tyypin kiinteä puualumiini-ikkuna. Kiinteä ikkuna soveltuu tiloihin, joihin halutaan avaruutta ja valoa. Kiinteää ikkunaa käytetään myös ikkuna-aukoissa, joissa ikkuna ei mahdu aukeamaan tai avattavan ikkunan suuri koko on este.

Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy

Tässä kiinteässä ikkunassa eristyslasielementti on asennettuna suoraan karmiin, sisältäpäin lasitettuna. Jos ikkuna tulee suoraan avattavan vakioikkunan yhteyteen, käytetään karmin ulkomitoituksessa samaa mitoitusta avattavan ikkunan kanssa. Lasielementti voidaan jakaa pysty- tai vaakasuunnassa, kun kiinteä ikkuna valmistetaan jakokarmeilla.

Valitse ikkunan malli, mitat ja lisävarusteet verkkokaupassa! 

Kaksipuitteinen, sisäänavautuva puualumiini-ikkuna ALAVUS ARCTIC edustaa MSEA-tyypin ikkunaa. Ikkuna on A+ -energialuokan ikkuna, rakennusmääräysten mukaisesti uudis- ja korjausrakentamiseen tarkoitettu malli.

Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy

Halti energiaikkunat ovat joko sivu-, ala- tai yläsaranoitu, käyttötarkoituksesta ja ikkunan koosta riippuen. Sisäpuitteen kaksinkertainen (2K) eristyslasielementti ja ulkopuitteen yksinkertainen lasi pitävät lämpöenergian rakennuksen sisällä. Ikkunassa on hyvä kolmoistiivistys ja alumiini ulkopuolella suojaamassa säältä.

Valitse ikkunan malli, mitat ja lisävarusteet verkkokaupassa! 

PVC Ikkuna

PVC ikkuna

Valmistaja:  AS RehPol Viro

Yksipuitteinen sisäänavautuva 3K lasi (4sel+4+4sel-18arg) Karmisyvyys 88 mm. Kätisyydet voidaan valita saksalaistyyppisella Dk heloituksella, tai perinteisellä sivu, ylä, ala saranoituna tai sitten kiinteä rakenteisena. Karmissa ja puitteessa teräsvahvistus. Rakenteen kuusi ilmakammiota varmistavat ikkunalle hyvän U-arvon 0,86 W/m2k. Ikkuna soveltuu hyvin myös normaaliin korjaus- ja uudisrakentamiseen ja erityisesti kohteisiin missä saattaa esiintyä tilapäistä runsasta ilmaston kosteutta. 

Kysy meiltä lisätietoja!

Lähetä viestisi oheisella lomakkeella ja vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Mittaikkuna Oy
PL39
63301 ALAVUS

Y-tunnus: 26061143
Puh: 0400 158 523

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Mittaikkuna Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.