Kotimaiset laatuikkunat ja -ovet kestävät aikaa, käyttöä ja sääoloja.

ALAVUS IKKUNOIDEN ULKO-OVET

Katso koko ulko-ovimallisto

(kaikki ulko-ovimallit eivät ole vielä verkkokaupassa, mutta näistä voit kysyä tarjouksen sähköpostilla)

Tilaa ovi verkkokaupasta omilla mitoilla

Oven tilaus verkkokaupasta on helppoa. Suomen Mittaikkuna Oy toimittaa ovet kaikkialle Suomeen haluamillasi mitoilla. Toimitus on nopeaa ja voit valita toimituksen myös haluamallesi viikolle. Toimitamme oven suoraan valitsemaasi kohteeseen.

 • Verkkokaupasta tilaus on helppoa ja toimitus nopeaa.
 • Voit valita toimituksen myös haluamallesi viikolle.
 • Lisävarusteiden valikoima on laaja.
 • Ovet toimitetaan ilmoittamillasi mitoilla.
 • Ilman välikäsiä voimme tarjota edulliset hinnat.

Asennus- ja mitoituspalvelu

Tarjoamme ovien asennus- ja mitoituspalvelua Vaasa-Kuopio -akselin eteläpuolella. Kysy tästä lisää. Tutustu myös FAQ-sivuumme, jonne on koottu usein kysytyt kysymykset vastauksineen. Sivun löydät täältä.

Alavus parvekeovi täysvarustuksella

Alavus on laadukas parvekeovi, joka on ulkoapäin verhoiltu alumiinilla. Tämä 1-lehtinen parveke ovi suunniteltu yhteensopivaksi Alavus Ikkuna oy:n ikkunoiden kanssa.

Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy

Alavus Ikkunat Oy:n parvekeovet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista. Näin saadaan aikaiseksi kestävä tuote lujalla rakenteella. Alavus on 1-lehtinen parvekeovi, jossa on vakiona 6 mm:n selektiivilasit sisä- ja ulkopuolella, sekä argonkaasu. Ovi on mahdollista saada kokolasisena tai voit myös määritellä lasikorkeuden itse. Parvekeoven vakio heloitukseen kuuluvat lukittava pitkäsuljin, painiketoiminen aukipitolaite ja lankavedin. Parvekeoven kovapuukynnys säilyy siistinä vuosia. Kolmen saranan ansiosta ovi säilyttää ryhdikkyytensä vuosikausia.

Valitse parvekeoven malli, mitat ja lisävarusteet verkkokaupassa!

Alavus HDF ulko-ovi

Alavus ulko-ovimallisto tarjoaa kymmeniä erilaisia laadukkaita ovivaihtoehtoja levikkeineen. Jokaiselle rakennukselle ilmeensä mukaisen vaihtoehdon löydät meiltä.

Valmistaja: Alavus Ikkunat Oy

Alavus ulko-ovet on suunniteltu olemukseltaan ja rakenteeltaan vankoiksi ja kestäviksi. Raaka-aineena vain tarkkaan valikoituja materiaaleja. Kun valitset laadultaan korkealuokkaisen ulko-oven, voit luottaa siihen että se kestää aikaa, sääoloja ja kulutusta. Alavus ulko-ovet pitävät lämmön sisällä ja kutsumattomat vieraat ulkona.

Valitse ulko-oven malli, mitat ja lisävarusteet verkkokaupassa! 

Ulko-oven painikkeita

Painikke-Abloy-Forum Cr-Alavus-ulko-ovet Painikke-Abloy-Forum Hcr-Alavus-ulko-ovet Painikke-Abloy-Domus Jva-Alavus-ulko-ovet Painikke-Abloy-Domus Cr-Alavus-ulko-ovet Painikke-Abloy-Duetto Cr-Alavus-ulko-ovet

Kysy meiltä lisätietoja!

Lähetä viestisi oheisella lomakkeella ja vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Mittaikkuna Oy
PL39
63301 ALAVUS

Y-tunnus: 26061143
Puh: 0400 158 523

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Mittaikkuna Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.