Ikkunat ja ovet mittojen mukaan Alavudelta – hae rahoitusta!

Rahoituslaskuriin

Voit hankkia ikkunat ja ovet mittojen mukaan kertaluottorahoituksella, myös asennettuna. Alavus Ikkunat Oy toimittaa ovia ja ikkunoita Alavudelta kaikkialle Suomeen, ja rahoituspalvelua voivat hyödyntää asiakkaamme koko Suomen alueella.

Mittarahoitusvaihtoehdon valinneilla on maksuaikaa oville ja ikkunoille jopa 84 kuukautta. Kyse on kertaluotosta, jota maksetaan tasasuurissa maksuerissä. Voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä lisäsuorituksia tai luoton kokonaan pois ilman lisäkuluja. Tutustu tarkemmin rahoituksiimme!

1 kuukausi korotonta maksuaikaa

Hyödynnä kertaluottorahoituksiemme kampanjavaihtoehdot. Voit saada kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa! Kampanjavaihtoehdon valitsemalla ensimmäinen lasku erääntyy kuukauden päässä toimituksesta.

Luottoraja on 2 500–50 0000 €. Emme vaadi vakuuksia tai takaajia. Rahoitusta on haettava viimeistään viikkoa ennen tilausvahvistuksessa ilmoitettua toimitusviikkoa.

 

Muista myös, että kauppaan kuuluvasta asennustyönosuudesta saa kotitalousvähennystä. Voit vähentää rahoituksessa maksamasi korot verotuksessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Alavus Ikkunat Oy palvelee rakentajia ja remontoijia Alavudelta käsin koko Suomen alueella. Toimitamme laadukkaat ovet ja ikkunat kaikkialle Suomeen, ja hoidamme myös niiden asennukset lähes koko Suomen alueella.

Mikäli tarvitset kotiisi tai vaikkapa yrityksesi tiloihin ikkunaa tai ovea mittojen mukaan, ota meihin yhteyttä! Takaamme nopeat toimitukset ja edulliset hinnat Alavudelta kaikkialle Suomeen.

Kysy lisää palveluistamme
Puhelin-ikoni

Hanki meiltä ikkunat ja ovet luotettavasti kätevällä rahoituksella!

Ota yhteyttä